all_days@oxconference

Version 1.4 (2002/10/30)

Nov, 1st

Beginn Track A Track B Track C
14:00   Free - Projekt Oekonux:
Eröffnung der Konferenz
Duration: 1 hr. Room MA043
 
15:00   Presentation - Stefan Meretz, Stefan Merten, Lutz Horn:
Freie Software und Freie Gesellschaft
Duration: 1 hr. Room MA043
 
16:00 Workshop - Wolf Göhring:
freie vernetzte kultur
Duration: 3 hrs. Room MA841
Workshop - Benni Bärmann:
Kooperation und Konkurrenz in Freier Software und anderswo
Duration: 2 hrs. Room MA851
Presentation - George Dafermos:
Open Sourcing Innovation
Duration: 2 hrs. Room MA005
17:00
18:00 Theory - Stefan Merten:
Emanzipatorische Vision, Eigentum und Freie Software
Duration: 2 hrs. Room MA004
Presentation - Alan Toner, Jamie King:
Commons, Criminalization, General Intellect and the Politics of Technology and Culture
Duration: 2 hrs. Room MA005
19:00  
20:00 Project - Projekt Oekonux:
Mitgliederversammlung Projekt Oekonux e.V.
Duration: 2 hrs. Room MA841
   
21:00    

Nov, 2nd

Beginn Track A Track B Track C
10:00 Workshop - Stefan Meretz, Benni Bärmann, Uli Weiß, Willi Hajek:
Freie Software im Empire
Duration: 4 hrs. Room MA141
Presentation - Andreas Tille:
Freie Software in der Medizin
Duration: 2 hrs. Room MA004
Presentation - Rishab Ayer Ghosh, Rüdiger Glott:
The FLOSS study
Duration: 2 hrs. Room MA005
11:00
12:00 Presentation - Bernhard Reiter:
Kommerzielle Freie Software
Duration: 2 hrs. Room MA004
Presentation - Gregorio Robles:
Libre Software Engineering
Duration: 2 hrs. Room MA005
13:00
14:00 lunch hour
15:00 Presentation - Marc Fiedler:
Die Musikindustrie auf dem Weg der Perversion ihrer Kernkompetenz
Duration: 1 hr. Room MA141
Presentation - Stefan Winkler:
Open Archives, Open-Access E-Journals und Preprint Server
Duration: 2 hrs. Room MA004
Presentation - S. S. Levine:
Altruism in Cyberspace? The Voluntary Sharing of Goods On-line
Duration: 2 hrs. Room MA005
16:00 Workshop - Jörg Bergstedt, Annette Schlemm:
Freie Menschen in Freien Vereinbarungen
Duration: 3 hrs. Room MA141
17:00 Project - Sebastian Stegner:
real.-mapping
Duration: 2 hrs. Room MA004
Presentation - Graham Seaman:
The Two Economies
Duration: 2 hrs. Room MA005
18:00
19:00   Free - Projekt Oekonux:
Social event
Duration: 4 hrs. Cafe "TELQuel"
 
20:00    
21:00    
22:00    

Nov, 3rd

Beginn Track A Track B Track C
10:00 Workshop - Stefan Meretz, Benni Bärmann:
Verteilte Theorie-Entwicklung im Web
Duration: 4 hrs. Room MA649
Presentation - Roland Schnell:
Biogas-Nutzung und Freie Software
Duration: 2 hrs. Room MA004
Presentation - Jussi Silvonen:
Linux User Groups and 'Linux Community'
Duration: 2 hrs. Room MA005
11:00
12:00 Workshop - Rehzi:
Revolutionäre Bildungsarbeit
Duration: 2 hrs. Room MA851
Presentation - Michel Bauwens:
Using peer to peer as the metaphor for the next paradigm
Duration: 2 hrs. Room MA005
13:00
14:00 lunch hour
15:00   Presentation - Ulli Wetzig:
Virtuelle Welten - Kulturelle Aspekte - Revolutionäres Potential
Duration: 2 hrs. Room MA004
Presentation - Uwe Müller:
Projekt Hostsharing eG: Übertragung der Prinzipien Freier Software
Duration: 2 hrs. Room MA005
16:00  
17:00   Free - Projekt Oekonux:
Auswertung der Konferenz
Duration: 1 hr. Room MA004